"Anemon Sitesi" Görüntüleri ! Sanalikaciyiz Farkıyla !

29 Ağustos-7 Eylül En çok Kişi Toplama Yarışma 1.' si !

Başarılar nedir?

Başarılar nedir?
Başarılar, Sanalika'daki bazı faaliyetler sonrasında kazanılan ödüllerdir. Her oyuncu kendi başarısını incelemek için yandaki madalyon resmine tıklaması yeterlidir.
Diğer oyuncuların başarılarını görmek için yandaki gibi oyuncuların profil ekranındaki başarılar düğmesine tıklamanız yeterlidir. Böylece kendi başarılarınız ile diğer oyuncuların başarılarını ayrıntılı bir biçimde karşılaştırabilirsiniz.

Başarılar farklı oyuncularla takas ve transfer yapmak, yeni ev satın almak, sanil harcamak, farklı eşyalar satın almak gibi birçok kategorideki farklı sayıda madalyadan oluşur. Örneğin 1 saç yaptırmak 1 madalya iken 2. madalyanın açılması için 5 farklı saç modelini yaptırmak gerekmektedir...
Başarıları gördüğümüz ekran yukarıdaki gibidir. Bu ekran ilk açıldığında yandaki bölüm gizli olarak gelmektedir. Karakter resminizin altındaki düğmeye tıkladıktan sonra yukarıdaki görünüme kavuşmaktadır. Ana ekran özet bilgi verirken sağdan açılan bölüm ise şu ana kadar elde ettiğiniz başarıların neler olduğunu ve sonraki aşamalar için ne kadar faaliyette bulunmanız gerektiğini göstermektedir. Bunun için fareyi istenen madalyanın üstüne getirmeniz yeterlidir.
Yeni bir başarı kazanmak size küçük bir miktar sanil, sosyallik veya sağlık hediyesi getirebilir. Yeni bir başarı kazandığınızda karakterinizin üstünde küçük bir animasyon belirecektir. Kazandığınız başarı ile ilgili küçük bir bilgi de ekranın sağ alt köşesinde görüntülenecektir.

0 yorum:

Leave a Comment

Chat


sanalikaciyiz.blogspot.com
Chatte' ki Renkler Ve Anlamları
Turuncu : Site Admini(Kurucusu)
Beyaz : Chat Moderatörü-Chat Görevlisi
Mavi : Site Üyesi
Yeşil : Site Ziyaretçisi
Kırmızı : Offline-Kişi sitede değil

Back to Home Back to Top Sanalika hileleri, sanalika sanil hilesi, sanalika vip, sanalnika Theme Thug